1997, het jaar waarin het allemaal begon

Ik ging een nieuwe uitdaging aan, een nieuwe wending in mijn leven. Het begon allemaal in een keurslagerij waar ik jaren ervaring heb kunnen opdoen. Na enkele tijd begon het te kriebelen om zelf iets op te bouwen. Zelf producten te maken met kwaliteit waarvan  mensen gelukkig worden. Mijn broer Kristof had dezelfde ambitie waardoor we samen de zaak hebben opgestart.  Kip aan't spit De Weirt was ontstaan!

 

Zoals elke beginner gingen we klein van start , onzeker over de toekomst maar met passie en gedrevenheid voor het vak. Na enkele jaren werden we groter en zijn we elk onze eigen weg gegaan.

 

20 jaar later heb ik ondertussen ook al een volwassen dochter die mijn passie deelt. Samen gaan we voor kwaliteit en klanttevredenheid. Je kan bij ons terecht voor lekkere kipjes, ribbetjes, bereide gerechten en zoveel meer. Maar ook voor een gezellige babbel aan het kraam en een vriendelijke lach. Een totaal pakket is waar we naar streven.

 

Bedankt voor u interesse, tot snel!

homepage
Door deze site te gebruiken, gaat u akkoord met het gebruik van cookies. Cookies kunnen worden beheerd in uw browser of de apparaatinstellingen.